De Farm & Country Fair in Aalten viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Het landleven in al haar facetten is te vinden op dit evenement, dat internationaal bekend staat om haar enorme variatie: van winkels met zeer uiteenlopende producten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema en diverse demonstraties.

Details

De Farm & Country Fair in Aalten viert op 24, 25 en 26 juni haar 25-jarig jubileum! Het landleven in al haar facetten is te vinden op dit evenement, dat internationaal bekend staat om haar enorme variatie: van winkels met zeer uiteenlopend producten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema. Vele educatieve shows op het hele terrein zorgen ervoor dat iedereen op een leuke manier iets nieuws hoort.

Waar en wanneer

De Farm & Country Fair wordt gehouden tussen Aalten en Dinxperlo op 24, 25 en 26 juni 2022.
De route wordt met borden aangegeven.
Voor navigatie: Dinxperlosestraatweg 124, 7122 JS Aalten

Organisator

IJzerlo’s Landschap
t.a.v. Joke en Mariƫl Ruesink
Westendorpweg 1
7122 JT AAlten
E-mail: info@countryfair.nl

Kom naar een sfeervol evenement in Aalten

De Farm & Country Fair in Aalten viert op 24, 25 en 26 juni haar 25-jarig jubileum! Het landleven in al haar facetten is te vinden op dit evenement, dat internationaal bekend staat om haar enorme variatie: van winkels met zeer uiteenlopend producten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema.

Meer evenementen

Animal Event

Hilvarenbeek

6 en 7 mei 2023

Meer info

Paard & erfgoed

Frederiksoord

2023

Meer info