Farm Food jubileumdagen

12 juni 2022

Onze hoofdsponsor Farm Food bestaat dit jaar 40 jaar en heeft net voor de corona-periode een nieuw groot pand gebouwd in Nijverdal aan de Baruch Spinozastraat. Een openingsfeest ging niet door, maar dit jubileum was een prima gelegenheid om tijdens twee open dagen voor geïnteresseerden het hele bedrijf te bekijken met daarnaast diverse demonstraties te zien van door Farm Food gesponsorde hond-gerelateerde organisaties.
De RWO was gevraagd om op de zondag enkele demonstraties te geven in het grote magazijn. Voor veel honden het “walhalla” – voer, voer en voer ! en voor onze combinaties een mooie gelegenheid om aan het publiek te laten zien wat onze honden kunnen. Alle honden – van jong tot oud – lieten op deze dag vele fraaie oefeningen zien die door onze spreekstalmeester aan het publiek werden uitgelegd. Wij kijken terug op een geslaagde dag.
Daarnaast werden ook Gerrit en Annelie door onze groep verrast met een leuke attentie ter ere van het jubileum en onze goede onderlinge connecties.