Jubileumfeest met een koninklijk tintje

10 oktober 2021

Op 10 mei 2020 stond het 25-jarig jubileumfeest gepland, maar vanwege corona is dit feest 3 x doorgeschoven naar tenslotte 10 oktober 2021.
Onder een fraaie herfstzon werd het feest gehouden bij “Het Landtgoed” in Heino, maar voor Karin Paans was er nog een verrassing. De burgemeester van Staphorst, Jan ten Kate, kwam met ambtsketting om het terras oplopen om haar namens koning Willem-Alexander te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor al haar activiteiten binnen de Stichting sinds ruim 25 jaar met bestuurlijke taken en coaching van teams, naast het opleiden en op inzetniveau houden van haar eigen honden. Ook haar vrijwilligerswerk voor de volleybalvereniging Flash in Nieuwleusen en de Kynologenclub Hoogeveen werden hierin meegenomen.
Na deze verrassing gingen alle genodigden van start op het Kronkelpad om diverse opdrachten uit te voeren in het kader van teambuilding. Ook moesten er een aantal raadsels worden opgelost om het slot van het bosperceel weer te kunnen openen. Een gezellige en actieve middag.
Het jubileumfeest werd, nog steeds nagenietend van de fraaie herfstavond, afgesloten met een boeren BBQ. Tevens kreeg elke deelnemer een fraai metalen beeldje van een hond, gemaakt door één van onze vrijwilligers.