Jubileumweekend

17 mei 2015

Een lang weekend in Duitsland in een gezellig Gasthof in Bromskirchen met alle deelnemers, aangevuld met enkele echtgenoten en natuurlijk niet te vergeten al onze honden.  Een weekend waarin het 20-jarig bestaan van de RWO werd gevierd.

Op vrijdag eerst een leerzame GPS wandeling in de directe omgeving en ’s avonds een gezellig samenzijn in het Gasthof.
Hier droeg Cees van Veen het voorzitterschap officieel over aan Karin Grooten. Cees werd bedankt voor zijn inzet als bestuurder en werd benoemd tot ere-donateur.  Ook Karin Paans,  één van de mensen van het eerste uur en al 20 jaar in het bestuur, werd benoemd tot ere-donateur.
Zaterdags een vlakte-training in een bosperceel in de directe omgeving van het Gasthof. Prima geregeld door Marcel met de lokale boswachter.
Na een lange dag ’s avonds gezellig grillen onder de overkapping van het Gasthof en daarna nog even nagenieten met een drankje en een hapje.

Zondagmorgen nog in een paar kleine groepjes een heerlijke wandeling gemaakt en na de lunch was het al weer tijd om richting huis te vertrekken.
Een gezellig weekend  waar met veel plezier aan kan worden teruggedacht. Genoten van de gezelligheid onderling en niet te vergeten  ook van de vorderingen in de training van onze honden.  Een activiteit dat voor herhaling vatbaar is.