Fantastische trainingsresultaten

6 december 2012

Tijdens de laatste training van dit jaar op onze fraaie locatie in Itterbeck kon een trotse voorzitter, onder het genot van een heerlijke kop soep en een glaasje glühwein, aan een aantal deelnemende combinaties lovende woorden uitdelen.
B-certificaten ( inzetbaarheidsniveau) konden worden uitgereikt aan Johanna met Roeschka, Petra met Jutter, José met Fox en Karin met Thorgal.
De R.W.O. heeft hiermee 7 inzetbare teams tot haar beschikking, die in actie kunnen komen bij het zoeken naar vermisten.
Verder werd vanwege haar vorderingen en stabiliteit in het zoekwerk aan Karin met Toph het verrichtingenboekje voor de module B-certificaat uitgedeeld.  Deze combinatie kan nu de komende maanden gaan werken naar inzetniveau.
Aan Esther met Faro werd, voor haar geheel onverwacht, het A-certificaat uitgereikt.  Faro laat zien het werk aan te kunnen.
Bovendien was de voorzitter tijdens deze afsluitende trainingsdag getuige van een paar fraaie oefeningen van de “groene” honden Radek en Indy die nog in hun snuffelperiode binnen de R.W.O. zitten.
Een fantastische basis is er dit jaar gelegd door alle deelnemers om het komende jaar op verder te bouwen.
Nu even een paar weken kerstverlof en op 12 januari zullen de wekelijkse trainingsdagen weer hervat worden.